More Website Templates @ TemplateMonster.com - January15, 2013!

Bütyi

Bütyök 2014 körül születhetett gyönyörű vörös kandúr. Gazdáik lakhatásukat elvesztették, így Bütyi és két társa előbb az utcára került, majd rövid időre egy menhelyre végül nálunk kötöttek ki. Az átélt viszontagságok megviselték. Hosszú ideig gyanakvó, tartózkodó volt. Mostanra evés közben simogatható, gondozói társaságában is felszabadultan viselkedik de az emberi kapocslatot nem keresi. Holott korábban állítólag ágyban aludt. Azt láttuk, hogy egykori gazdáihoz nagyon ragaszkodott így családi körben valószínűleg újra kialakulhatna vele ilyen kapcsolat. Csak idő és türelem kérdése. A cicatársakkal is konfliktus nélkül él együtt. Remek az étvágya és lelkesen kergeti a lézer pöttyöt.

FIV/FeLV negatív, oltott, ivartalanított. Hatalmas termete megtévesztő. valójában nagyon jámbor, inkább félénk. A külvilágtól kifejezetten fél. Bár a szobatisztaság terén kihívásokkal kűzd (alomba pisil és mellé kakil), inkább bentinek szeretnénk őt adni. Korábbi helyén szólt, ha ki kellett mennie. Olyankor kiengedték az udvarra, elvégezte a dolgát majd szaladt vissza. Ilyen megoldást keresünk számára. Kertes házba, ahol macskaajtón ki tud menni egy biztonságos kertbe. Olyan családban szeretne élni, ahol nem hagyják többé cserben. örökbefogadási szerződéssel keresünk neki gazdát és sorsát követni szeretnénk.
FONTOS: Bütyiről kiderült, hogy komoly szívbetegsége, kamrai ritmuszavara van. A gyógyszerezést olyan rosszul viselte, hogy többet ártott mint használt, így azt elhagytuk. Nyugodt, kiegyensúlyozott környezetre van szüksége.